9 099 €

MXU 700 EXi EPS

KYMCO stelt u zijn quad uit de topklasse voor: de MXU 700 EXi EPS. Zijn degelijkheid zal de meest veeleisende bestuurders bekoren en hun ongeëvenaard rijplezier bezorgen. Dit model van indrukwekkend formaat, dat toch een buitengewone motorische kracht aflevert, gaat voor een nieuw design in een exclusieve kleur: meteorietgrijs.

TECHNISCHE

Motor  Eencilindermotor 694,6 cc, viertakt, injectie, vloeistofkoeling
Max. vermogen  15,3 pk
Transmissie Automatisch en continu variabel, achteruitversnelling, korte versnelling
Secundaire Transmissie 4 x 4, voorwielen elektrisch loskoppelbaar, differentieelblokkering vooraan
 Benzinetank 16,5 liter
   
Afmetingen (L x l x h) 2205 x 1205 x 1275 mm
Wielbasis 1297 mm
Voorvering Verstelbare hydraulische schokdempers
Achtervering Verstelbare hydraulische schokdempers
Remmen Av : Schijfremmen Ar : Schijfremmen
Banden voor / achter Av : 25x8-12 Ar : 25x10-12
Drooggewicht 359 Kg

 

Aandrijving

De MXU 700 EXi EPS is uitgerust met een eencilindermotor van 695 cc met injectie. Deze viertaktmotor met vloeistofkoeling voldoet aan de Euro4-norm en garandeert een soepel en aangenaam rijplezier dankzij zijn vermogen van 44 Nm. De continu variabele, automatische transmissie en grote trekkracht van de motor maken dat dit voertuig ideaal is om scherpe bochten en rotsachtige, maar ook glibberige parcours te trotseren, én ook om lastige doortochten te realiseren. Met zijn reservoir van 16,5 l hebt u voldoende autonomie voor uw trajecten.

Design

Het design van de MXU 700I mag absoluut gezien worden: het doet aan een suv denken en weerspiegelt zijn topklasse. De meteorietgrijze kleur, de ledlampen, de geprononceerde lijnen en de aluminium velgen geven dit voertuig de looks van een echter globetrotter, zowel op technisch als esthetisch vlak. Om de ervaring compleet te maken kunt u met een bediening aan het stuur overschakelen van de modus "differentieelblokkering" naar "vierwielaandrijving" en terug. Deze versie heeft standaard een stroomlijnkap over het stuur, handbeschermers, een lier en een koppelingskogel.

Comfort

Deze MXU 700 EXI EPS heeft dezelfde kenmerken als de MXU 700, maar gaat nog een stap verder en biedt nog meer comfort en kwaliteit. De kwaliteitsvolle ophanging dempt zeer nauwgezet en op zelfs de meest rotsachtige ondergrond, elke schok. Het voertuig werd ontworpen om ook de passagier een aangename rit te bezorgen, want het is voorzien van een nieuw zadel en een passagierskit met comfortabele zetel, instelbare handgrepen en extra hoge voetsteunen. Kortom: dit voertuig maakt van elke uitstap en plezierrit, voor u én uw passagier.

Onze catalogi

Verzoek op catalogi

Find a dealer

˄