Vanaf :
9 590 €

NIEUWE MXU 700I EPS T3b

De nieuwe MXU 700 EPS T3b: high-end KYMCO en Homologation T. Meer uitgerust, meer ergonomisch om te genieten van 100% meer avontuurlijke wandelingen, zelfs als een duo. Deze geweldige grote quad biedt een uitstekend ontwerp voor motiliteit en een nieuwe. Het blijft alleen maar om te kiezen tussen twee exclusieve kleuren.

TECHNISCHE

Motor  Eencilindermotor 694,6 cc, viertakt, injectie, vloeistofkoeling
Max. vermogen 38,75 pk
Transmissie Automatisch en continu variabel, achteruitversnelling, korte versnelling
Secundaire Transmissie 4 x 4, voorwielen elektrisch loskoppelbaar, differentieelblokkering vooraan
 Benzinetank 21 liter
   
Afmetingen (L x l x h) 2210 x 1220 x 1265 mm
Wielbasis 1297 mm
Voorvering Verstelbare hydraulische schokdempers
Achtervering Verstelbare hydraulische schokdempers
Remmen Av : Schijfremmen Ar : Schijfremmen
Banden voor / achter Av : 26x8-14 Ar : 26x10-14
Drooggewicht 373 Kg

 

 

AANDRIJVING

De MXU 700 EPS T3B is uitgerust met een injectie van 695 cm3 met één cilinder. Deze 4-takt, vloeistofgekoelde motor voldoet aan de Euro 4-norm en biedt een soepel en aangenaam rijgedrag dankzij zijn 44 Nm vermogen.Deze koppelmotor is uitgerust met een continu variabele automatische transmissie en is ideaal voor het aanpakken van strakke, rotsachtige ritten. als vet en maak ingewikkelde kruisingen. De nieuwe tank onder het zadel maakt een betere verdeling van de massa mogelijk voor meer manoeuvreerbaarheid en stabiliteit. Aan de andere kant verbetert dit nieuwe ontwerp de koeling van het voertuig. Met deze tank van 21,5 liter (+ 8 liter in vergelijking met de vorige generatie) kun je lange wandelingen maken met een uitstekende autonomie. De nieuwe MXU 700 EPS T3B is uitgerust met nieuwe draagarmen op de voorwielophanging voor betere bodemvrijheid voor betere crossovers.

Design

De MXU 700 EPS T3B heeft een geavanceerd, getypt SUV-ontwerp dat de premiumkwaliteit weerspiegelt. De nieuwe LED-optica zorgt voor nog meer persoonlijkheid en moderniteit. De nieuwe aluminium wielen accentueren zijn sportiviteit. Om een complete ervaring te bieden, kunt u met een knop op het rechterhandwiel schakelen tussen de modi "differentieelblokkering" en "4-wielaandrijving". Deze versie is uitgerust met een kuip aan het stuur inclusief handbescherming, een lier en een kogelkop. Het nieuwe dashboard is leesbaarder en completer.

Comfort

Deze MXU 700 EPS T3B neemt alle kenmerken van de oude generatie in zich op en gaat nog verder door een hoogwaardig comfort te bieden. Het laadvermogen is indrukwekkend: de nieuwe centrale kluis voert tot een pakket van 6 blikken, het lege rechter zakje sluit altijd. Om nooit zonder batterij te raken, is de centrale kluis uitgerust met een USB-aansluiting! Om het wandelen nog aangenamer te maken, is de nieuwe MXU 700 EPS T3B bovendien uitgerust met een flessenhouder. De ophangingen geven u precieze en hoogwaardige demping op het meest rotsachtige terrein. Het is ontworpen om een aangename duo-ervaring te garanderen, omdat het een nieuwe stoffering en passagierskit bevat met een comfortabele stoel, verstelbare handgrepen en verhoogde treden. Apparatuur waarmee u kunt genieten van uw uitjes, alleen als een duet.

Dealers

Onze catalogi

Verzoek op catalogi

˄