Vanaf :
3099 €

Du 08 janvier au 28 Février 2021
Van 08 Januari tot en met 28 Februari 2021

CONDITIONS SALON 2021
SALONCONDITIES 2021

Cashback de 300 € + 150 € en carte essence
Cashback van 300 € + 150 € brandstofcheque

LIKE 125 Xperience

U zou graag de stad doorkruisen met een elegante scooter in retrostijl? Dan is de Like Xperience dé scooter voor u. Zijn stijl combineert met succes moderniteit en authenticiteit en het rijplezier van deze scooter is ongeëvenaard. De Like Xperience uit de productgroep van de 125 cc-scooters, wordt uw lievelingsvoertuig om naar het werk te rijden, of gewoon om te rijden, waarheen dan ook.

 

  

 

TECHNISCHE

Motor Eencilindermotor 124.8 cc, injectie, viertakt, luchtkoeling
Max. vermogen 11,55pk bij 8500 tpm
Max. koppel 10,4 Nm bij 6500 tpm
Transmissie Automatisch en continu variabel
 Benzinetank 7 liter
   
Afmetingen (L x l x h) 1935 x 690 x 1145 mm
Wielbasis 1314 mm
Hoogte van het zadel 790 mm
Voorvering Telescopische vork
Achtervering Verstelbare hydraulische schokdempers
Remmen Av : Schijfrem Ar : Schijfrem
Banden voor / achter Av : 110/70-12 Ar : 130/70-12
Drooggewicht 115 Kg

NIEUWE INJECTIE MOTOR EURO 4

NIEUW FRAME

Aandrijving

De Like Xperience is uitgerust met een eencilindermotor van 125 cc en voldoet aan de Euro4-norm: soepel en pittig rijden in de stad verzekerd. Hij haalt 100 km/u en dus gaan ook ring- en nationale wegen voor u open. De motor van de Like werd ontworpen om zo stil mogelijk te rijden, en heeft een uitstekende verhouding vermogen/koppel, zodat hij vlot en dynamisch rijdt. Met een reservoir van 7 liter en een laag verbruik kunt u rekenen op 200 km rijplezier, afstand die u aflegt zonder dat u het beseft.

Design

Wie droomde er nooit van om met een van deze scooters met "vintage look" te besturen en telkens als het mooi weer is, op pad te gaan? Met de Like Xperience ervaart u eindelijk zelf wat het betekent om te rijden met een scooter met een elegant design en geavanceerde technologie. De Like Xperience, die in onze Italiaanse designstudio's werd ontworpen, is er in twee kleuren: hemelzwart en platinagrijs, geaccentueerd met een bordeauxrood zadel. Deze scooter van 125 cm³ heeft zelfs de luxe dat hij met noodoe is uitgerust, een connected dashboard dat berichten en het weerbericht weergeeft, én de speciale gps van Kymco voor tweewielers. De Like Xperience is een subtiel mengeling van technologie en elegantie.

Comfort

Met de Like Xperience wilden we een 125 cc-scooter aanbieden die op vele vlakken een aangename rijervaring teweegbrengt. Maar wat zou deze ervaring zijn zonder absoluut comfort? De Like Xperience is gemakkelijk bestuurbaar en hanteerbaar en garandeert een natuurlijke zithouding. En omdat we weten dat u deze ervaring zult willen delen, hebben we hem standaard met een topcase uitgerust in de kleur van de carrosserie, zodat u ook met een passagier op pad kunt. Met al dat comfort zal het u moeite kosten om de Like stil te laten staan.

Remmen

De Like Xperience is uitgerust met een remsysteem dat aan zijn motorprestaties is aangepast, zodat u in alle situaties veilig kunt rijden. De schijfremmen voor- en achteraan en het ABS-systeem maken dat deze scooter 125 cc efficiënt kan remmen, of de weg nu droog of nat is. Met deze uitrusting kunt u zelfs de steilste wegen aan.

Dealers

Onze catalogi

Verzoek op catalogi

˄