Vanaf :
2 699 €

Du 08 janvier au 28 Février 2021
Van 08 Januari tot en met 28 Februari 2021

CONDITIONS SALON 2021
SALONCONDITIES 2021

Cashback de 300 € + 150 € en carte essence
Cashback van 300 € + 150 € brandstofcheque

LIKE 125 SPORT

De Like 125 Sport is nu verkrijgbaar in een gelimiteerde editie van 200 exemplaren. Hij heeft een sportieve look en is met unieke elementen uitgerust: de vorm van de koplampen, het sportieve zadel, de genummerde plaat, het sportieve logo, en nog veel meer... Deze scooter van 125 cc is zo elegant en gedetailleerd dat u hem met heel veel plezier zult besturen.

 

  

 

TECHNISCHE

Motor Eencilindermotor 124.8 cc, injectie, viertakt, luchtkoeling
Max. vermogen 11,55pk bij 8500 tpm
Max. koppel 10,4 Nm bij 6500 tpm
Transmissie Automatisch en continu variabel
 Benzinetank 7 liter
   
Afmetingen (L x l x h) 1935 x 690 x 1145 mm
Wielbasis 1314 mm
Hoogte van het zadel 790 mm
Voorvering Telescopische vork
Achtervering Verstelbare hydraulische schokdempers
Remmen Av : Schijfrem Ar : Schijfrem
Banden voor / achter Av : 110/70-12 Ar : 130/70-12
Drooggewicht 115 Kg

NIEUWE EURO 4-INJECTIEMOTOR

NIEUW FRAME

Aandrijving

De motor van de Like 125 Sport heeft veel pit en maakt van elke rit in de stad of daarbuiten steeds weer een ongewone gebeurtenis. Deze eencilindermotor van 125 cc rijdt aangenaam en sportief, omdat de verhouding tussen kracht en koppel zo efficiënt werd uitgedacht. Hij verbruikt weinig en is uitgerust met een reservoir van 6,5 liter, en dus kunt u vele kilometers rijden zonder dat u langs een benzinestation hoeft te gaan. Zijn aangename geluid tot slot bezorgt u een kwaliteitsvolle rijervaring.

Design

Wie droomt er niet van om een van deze prachtige Italiaanse scooters uit de jaren vijftig te besturen? Met zijn vintage look en sportieve afwerking is de Like Sport een elegante en stadsvriendelijke scooter van 125 cc. Hij werd in onze Italiaanse studio's ontworpen en is een combinatie van prestatievermogen en gevoel voor details. Zijn matzwarte kleur, tweekleurige zadel en "full LED"-koplampen geven hem een unieke en exclusieve stijl. U zult helemaal weg zijn van de vele details die eigen zijn aan deze gelimiteerde editie: de vorm van de koplampen werd herwerkt en de scooter heeft een sportzadel, een rood logo en een genummerde plaat.

Comfort

De Like 125 Sport biedt echt kwaliteit als het op comfort aankomt. Zijn compacte formaat maakt dat hij in de stad makkelijk te besturen is en u krijgt hem zonder moeite op zelfs een beperkte parkeerplaats. Het zachte en toch voldoende harde zadel zorgt voor een ongeëvenaard rijcomfort. De vlakke voetenplank garandeert een goede rijhouding en u kunt er aan de intrekbare haak onder het zadel zelfs een tas hangen. De in het handschoenkastje ingebouwde USB-stekker is bijzonder handig als u tijdens uw verplaatsingen uw telefoon wil opladen. Elke dag opnieuw zult u met uw Like Sport 125 op pad gaan!

Remmen

De Like 125 Sport is met een kwaliteitsremsysteem uitgerust dat zeer geschikt is voor zijn motor van 125 cc. Dankzij zijn gekoppelde CBS-schijfremmen voor- en achteraan kunt u in alle situaties, en zelfs op een natte weg, doeltreffend remmen. De kwaliteitsremmen werden ontworpen om u comfort en remefficiëntie te bieden aangepast aan de stad en de wijde omgeving daarvan.

Dealers

Onze catalogi

Verzoek op catalogi

˄