Vanaf :
2 699 €

Super 8 R

De Super 8 is de sportieve scooter uit het 50 cc-gamma van Kymco. Een hedendaagse en gedurfde look, sublieme kleuren, goede acceleratie, ... niets ontbreekt aan deze scooter, die u wil overtuigen om de stap te zetten. Beken kleur en rijd met een Super 8.

TECHNISCHE

Motor Eencilindermotor 49,9 cc, EURO5, viertakt, luchtkoeling, injectie
Max. vermogen* 2,5 Kw bij 7500 tpm
Verbruik* 2,3 l/100km
CO2-uitstoot* 52 g/km
Transmissie Automatisch en continu variabel
Benzinetank 6 liter
   
Afmetingen (L x l x h) 2040 x 740 x 1140 mm
Wielbasis 1365 mm
Hoogte van het zadel 780 mm
Voorvering Telescopische vork
Achtervering Verstelbare hydraulische schokdempers
Remmen Av : Schijfrem Ar : Trommel
Banden voor / achter Av : 120/70-14 Ar : 120/80-14
Drooggewicht 120 Kg
   

Aandrijving

Deze scooter mag prat gaan op de recentste technologische vernieuwingen en is conform met de Euro4-norm. De Super 8 is voorzien van een viertaktmotor met luchtkoeling, heeft een maximumvermogen van 2,4 kW bij 7500 tpm - het hoogste vermogen van al onze 50 cc-scooters - en een elektronisch bestuurde injectie. Hij zal u verrassen met zijn dynamiek en acceleraties telkens als u ermee rijdt.

Design

De Kymco Super 8 heeft een hedendaagse en "urban" look. Zijn eersteklas lijn is geïnspireerd door de wereld van de motorkoersen. Voor het design van deze 50 cc-scooter werd zorgvuldig over elk aspect nagedacht: groot lichtblok met leds, gespierde en uitstekende lijnen en wielen van 14 inch. De brede, vlakke voetenplank geeft de bestuurder een aangenaam gevoel.

Comfort

De ergonomie van deze 50 cc-scooter van Kymco heeft voor u de best mogelijke ervaring in petto. Het comfortabele zadel heeft precies de vereiste hoogte om u een natuurlijke rijhouding te geven, hoe groot of hoe klein u ook bent. Om het rijplezier nog te vergroten werd deze 50 cc met een geruisloos mechanisme uitgerust. Tot slot is de Super 8 ook voorzien van twee instelbare, hydraulische schokdempers, die de schokken zonder meer voor u opvangen, wat het rijgenot des te groter maakt.

Dealers

Onze catalogi

Verzoek op catalogi

˄