Vanaf :
1 899 €

300€ AANGEBODEN

Agility delivery

De Agility Delivery wordt door vele ondernemingen gekozen en aanbevolen om zijn indrukwekkende stevigheid en betrouwbaarheid. Zijn esthetische en technische eigenschappen maken van dit voertuig een onmisbaar werkmiddel voor ondernemingen. Word ook een van de ondernemingen die ons vertrouwen!

TECHNISCHE

Motor Eencilindermotor 49,9 cc, viertakt, luchtkoeling, injectie
Max. vermogen* 2,4 Kw bij 8000 tpm
Verbruik* 2,4 l/100km
CO2-uitstoot* 55 g/km
Transmissie Automatisch en continu variabel
Benzinetank 5 liter
   
Afmetingen (L x l x h) 1950 x 685 x 1130 mm
Wielbasis 1315 mm
Hoogte van het zadel 780 mm
Voorvering Telescopische vork
Achtervering Verstelbare hydraulische schokdempers
Remmen Av : Schijfrem Ar : Trommel
Banden voor / achter Av : 120/70-12 Ar : 130/70-12
Drooggewicht 100 Kg
  *Standaard 134/2014

Aandrijving

De Agility Delivery is uitgerust met een 50 cc-eencilindermotor (viertakt), die voldoet aan de Euro4-norm, en met geforceerde luchtkoeling. Zijn betrouwbare en robuuste motor garandeert een langdurig gebruik.

Design

Dit compacte model, dat werd ontworpen om jarenlang mee te gaan, past zich aan alle types van ondernemingen en beroepen aan. De Agility Delivery is verkrijgbaar in zwart en wit en u kunt zich geen beter vervoermiddel inbeelden om in de stad bestellingen te bezorgen. Dit model van scooter is gemakkelijk bestuurbaar en behendig en dus zeer handig voor gebruik in beperkte ruimtes. Het reservoir werd zo ontworpen en geïnstalleerd dat bijtanken zo gebeurd is. En op het standaard voorziene bagagerek kunt u al wat u nodig hebt, vervoeren.

Comfort

Over de ergonomie werd zorgvuldig nagedacht en de schokdemper is verstelbaar, wat deze scooter zo geschikt maakt voor allerhande beroepsactiviteiten. Ook als hij lange tijd wordt gebruikt, blijft hij comfortabel.

Dealers

Onze catalogi

Verzoek op catalogi

˄