Vanaf :
5 699 €

DownTown 350i ABS Exclusive TCS

De DownTown 350i Exclusive scoort opnieuw hoge ogen, met de ideale uitrusting voor de stedeling. Met zijn nieuwe verlichting en moderne dashboard, maar ook zijn noodoe-aansluiting kan de elegante DownTown 350 terecht als een comfortabele en technologisch vooruitstrevende scooter worden gezien. U zult met plezier kilometers lang met dit voertuig rijden.

 

  

 

TECHNISCHE

Motor Eencilindermotor 320,6 cc, EURO5, injectie, viertakt, luchtkoeling
Max. vermogen 28.8 pk bij 7250 tpm
Max. koppel 30 Nm bij 5750 tpm
Transmissie Automatisch en continu variabel
 Benzinetank 12,5 liter
   
Afmetingen (L x l x h) 2250 x 780 x 1310 mm
Wielbasis 1553 mm
Hoogte van het zadel 790 mm
Voorvering Telescopische vork
Achtervering Verstelbare hydraulische schokdempers
Remmen Av : Schijfrem Ar : Schijfrem
Banden voor / achter Av : 120/80-14 Ar : 150/70-13
Drooggewicht 198 Kg

 

Aandrijving

De 350i Exclusive-versie van de DownTown is uitgerust met een motor van 321 cc, die voldoet aan de Euro4-norm en uitermate efficiënt is in een stedelijke omgeving. Met deze reactieve motor kost het u geen moeite om aan de verkeerslichten afstand te nemen van de andere voertuigen, want zijn krachtige acceleratievermogen is het vermelden waard. Dankzij zijn sportieve mechanica en pittige motor zult u met plezier andere voertuigen voorbijsteken, want accelereren kost hem geen moeite en hij haalt snelheden tot 160 km/u op de teller

Design

Het nieuwe design van de DownTown zal u onherroepelijk doen zwichten. De langgerekte lichtblokken met ledlampen, uniek in hun genre, accentueren het sportieve karakter, net zoals de stroomlijnkap met duidelijk afgetekende hoeken. Het dasbhoard werd vernieuwd en is voortaan met noodoe uitgerust. U kunt de noodoe-navigatie personaliseren en weergeven, want dit gps-systeem werd zo ontworpen dat de bestuurder te allen tijde zijn ogen op de weg kan houden. Zijn "compacte" formaat maakt hem goed uitgebalanceerd en gemakkelijk bestuurbaar. De nieuwe DownTown 350i Exclusive combineert stijl, moderniteit en geavanceerde technologie.

Remmen

De DownTown 350 is uitgerust met schijfremmen met 3 zuigers en met ABS, om krachtig en doeltreffend te remmen. Het aan de cilinderinhoud aangepaste remsysteem van de DownTown garandeert comfort en veiligheid in alle omstandigheden.

Comfort

De DownTown 350, die werd ontworpen en ontwikkeld om in te spelen op de behoeften van de stedeling, is een GT-maxiscooter die u met veel plezier zult besturen. In de koffer kunnen een integraal- en een jethelm en dankzij de usb-aansluiting in de twee opbergvakken kunt u onderweg uw gsm opladen. In de grote topcase met een inhoud van 39 liter kunt u al uw zaken meenemen, zonder dat hij in de weg zit, en de rugsteun maakt de rit ook voor de passagier comfortabel. De DownTown is per slot van zaken een comfortabele maxiscooter, ideaal voor verplaatsingen in de stad.

Dealers

Onze catalogi

Verzoek op catalogi

˄